PETAR GRAŠO NAJAVIO KONCERT KARIJERE U SAVA CENTRU

Autor:

Zabava

19.02.2018

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevač Petar Grašo slavi 20 godina svoje karijere, a obožavaoce će obradovati velikim koncertom u centru "Sava" 30. marta.

Foto: Promo foto
Petar Grašo

Ova vest obradovala je sve njegove fanove u Beogradu i uopšte, u  Srbiji.

- Izuzetno se radujem ponovnom dolasku u Beograd i nastupu u Sava Centru. Naša dva koncerta za redom u Sava Centru 2009 godine bili od onih koje ćemo moj bend i ja zauvek pamtiti, a ljubav i entuzijazam publike bili su fantastični. Nadamo se da ćete nam se opet pridružiti u večeri koja se ne zaboravlja - poručio je Petar Grašo.

Foto: Promo foto
Petar Grašo

Njegova harizma, strast i živost čine svaki njegov nastup jedinstvenim iskustvom. Uz uvek izuzetno zanimljive goste koji će mu se pridružiti u ovoj beogradskoj koncertnoj avanturi, sve njegove obožavaoce očekuje vrhunski muzički  doživljaj.

Foto: Promo foto
Petar Grašo

Uz pregršt nezaboravnih i večnih pesama kao što su "Utorak ", "Tko nam brani", "Ljubav jedne zene", "Vera od suvog zlata",''Volim i postojim", publika ce imati priliku da čuje i novije pesme "Moje zlato", "Srce za vodiča", kao i mnoge druge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading