JOVANA HOĆE SINA VOJNIKA, ali evo šta joj je PROREKAO VIDOVNJAK!

Zabava

20.02.2018

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka "Parova" Jovana Jeremić otkrila je na dabl testu da čeka dečaka, pa smo je pozvali i uputili joj čestitke.

RepublikaFoto: instagram.com/Jovana Jeremic (@jovana_jeremic_jj)
Jovana Jeremić

Naime, Jovana sve u životu radi temeljno i ozbiljno, a baš tako se priprema i za najvažniju ulogu u životu - ulogu majke!

- Termin za porođaj mi je 19. avgusta, što znači da ću roditi jednog pravog lava. Inače, tog datuma je rođen i Bil Klinton, a dan kasnije Slobodan Milošević - bebi su u horoskopu sve planete u lavu i verujem da će biti neki poznat političar - kaže Jovana za portal Republika.rs. i nastavlja:

Foto: instagram.com/jovana_jeremic_official
Jovana Jeremić trenira i u 4. mesecu trudnoće!

- Ipak, vidovnjak mi je predvideo da će moj sin biti ekstremno popularan fudbaler, što me takođe ne bi čudilo. Ja treniram od svoje 10 godine, zapravo još uvek treniram iako sam trudna - naglasila je voditeljka za naš portal.

Buduća mama je definitivno rešena da svoje dete izvede na pravi put i napravi od njega velikog čoveka i pavog muškarca, pa, kako smo ranije pisali, planira spartanski da ga vaspita i misli da je vojska ta koja od dečaka napravi čoveka:

- Muškarac koji nije išao u vojsku nije pravi muškarac, moj sin neće biti tetkica ili devojčica, već borac - rekla je Jovana! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading