UPOZNALI SU SE NA ROMANTIČAN NAČIN, a sada se Emina i Mustafa RAZVODE!

Autor:

Zabava

20.02.2018

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest koja je preplavila domaće, ali i turske medije proteklog meseca, je da se razvodi poznati par Emina Jahović i Mustafa Sandal, a njenim nedavnim priznanjem na društvenoj mreži Instagram, sve je i potvrđeno. Međutim, malo je onih koji znaju kako su se Emina i Mustafa upoznali pre skoro deceniju i po.

Foto: instagram.com/yaemina
Emina i Mustafa

O njihovom upoznavanju jednom prilikom je govorila i sama Emina, a taj susret opisala je kao nešto za šta nije ni slutila da će se pretvoriti u romansu:

- Ispred mene je stajao bezazleni mladić, bez mišića, kajli oko vrata i arogantnog stava. Nisam imala pojma da je preda mnom jedna od najvećih turskih muzičkih zvezda Mustafa Sandal - rekla je tada Jahovićeva, koja je trebalo da sa Sandalom ostvari saranju.

To je bio glavni povod za večeru na kojoj su se upoznali.

- Na večeri sam shvatila da on nije za poslovnu saradnju. Nastavili smo da se družimo, pričamo, jer nikada u životu nisam ušla u vezu pre nego što sam mladića dobro upoznala. Osvajao me je malo-pomalo, i polako sam shvatila da se zaljubljujem - prepričala je pevačica.

Njihova romansa je započela, a prvi poljubac dogodio se u privatnom avionu kojim su išli od Bodruma do drugog letovališta. Međutim, veza nije dugo trajala i njih dvoje su se razišli. Ipak, ljubav je bila jača i obnovili su vezu, nakon čega su se Emina i Mustafa venčali i dobili sinove Javuza i Jamana. 

Deset godina kasnije, usledio je razvod. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading