BRUKA I SRAMOTA! Tanji Savić pokazali SREDNJI PRST na nastupu, NAGLO PREKINUT koncert, obezbeđenje HITNO reagovalo! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.07.2023

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić hitno prekinula nastup, zbog vulgarnosti!

BRUKA I SRAMOTA! Tanji Savić pokazali SREDNJI PRST na nastupu, NAGLO PREKINUT koncert, obezbeđenje HITNO reagovalo! (VIDEO)

Foto: TikTok printscreen/tanjasavic.fans

Tanja Savić nastup

Jedna od naših najtraženijih pevačica Tanja Savić doživela je manju neprijatnost na jednom nastupu. Naime, Tanji je tokom istog jedan dečko iz publike pokazao srednji prst, a ona je momentalno reagovala.

Tanja je uočila ko je u pitanju, odmah stopirala nastup, a alarmirala je i obezbeđenje i tražila da se momak momentalno udalji iz kluba. Tanja je momentalno reagovala nakon skandaloznog poteza dečka iz publike.

 

Kao što se može videti na snimku koji se pojavio na Tiktoku, Savićevoj je momak iz obezbeđenja prišao, ona mu je pokazala prstom ko je u pitanju, ali nije poznata sudbina dečka i da li je on zaista izbačen.

- Izbacite ga napolje, odmah, sada! On mi je pokazao ovako srednji prst! Odmah ga izbacite napolje! - povikala je Tanja na mikrofon, nakon čega je svirka mogla da se nastavi. 

 

 

Ovo nije prvi put da poznate ličnosti, naročito i poslednje vreme, budu ponižavane, gađane i vređane na nastupima, zbog čega su se mnogi od njih oglasili i apelovali da se poveća nivo bezbednosti u samim diskotekama. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading