Ana i Darko ne mogu Lukasa da gledaju očima?!

Autor:

Zabava

25.02.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević i Darko Lazić spretno su izbegli susret sa navodnim pevačicinim ljubavnikom Acom Lukasom u "Grandovom" studiju na Košutnjaku!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ana Sević i Darko Lazić

Bivši bračni par prvo je napravio opštu zabunu svojim zajedničkim pojavljivanjem na snimanju emisije, ali nisu davali nikakve signale da li su se pomirili ili samo ostali u korektnim odnosima.

Oni su sa ćerkom došli istim automobilom i ponašali se kao srećna porodica.

Budući da su znali da je Lukas već u studiju i da pre njih snima "Grand specijal", nisu želeli da uđu na glavni ulaz, pa su otišli na sporedni. Ana je skoknula do šminkernice, a potom se spustila u bekstejdž kod Lazića i deteta kako bi sačekali početak druge emisije, u kojoj su gostovali.

RepublikaFoto: youtube.com/novojutro
Aca Lukas

Nisu želeli da zauzmu svoje pozicije sve dok im Saša Popović nije dao zeleno svetlo jer nisu hteli da sretnu Acu, pogotovo Ana, koja je poslednjih meseci zbog njega bila na stubu srama. I Darko nije želeo da ga vidi, pa je pomalo bio nemiran dok mu nije javljeno da je Aca otišao kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vlada

25.02.2018 09:57

Nikad nije prijatno kad vidis svalera svoje zene a Lukas je definitivno za izbegavanje