NINA RADULOVIĆ STIŽE NA PINK i radiće nešto NEOČEKIVANO!

Autor: Pink.rs

Zabava

27.02.2018

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša supruga glumca Branislava Lečića i aktuelna devojka tenisera Filipa Krajinovića, Nina Radulović još jedan je novitet kada je reč o medijskim transferima ove godine. Nina je postigla dogovor sa Televizijom Pink o prelasku, a njeno novo radno mesto, biće krajnje ozbiljno.

RepublikaFoto: instagram.com/branislavlecic
Bivša Lekina stiže na Pink...

Vodiltejka će, naime, voditi nacionalni dnevnik,  a kako do sada nije imala iskustva kao spikerka, ovo će biti pravo iskušenje za nju.

- Nakon pregovora, Nina je bez mnogo razmišljanja pristala da vodi "Nacionalni dnevnik" na TV Pink, s obzirom na to da je najgledaniji informativni program među svim komercijalnim televizijama. U odnosu na sve što je do sada radila, ovo je nešto potpuno drugačije, gledaoci nisu imali priliku da je vide u informativnim emisijama, i to će za Ninu biti veliki izazov - otkrio je izvor blizak produkciji televizije.

RepublikaFoto: Starsport
...a sadašnja devojka Filipa Krajinovića

Podestimo, Nina Radulović je na TV Pink 2012. godine vodila kviz "Trenutak istine", da bi potom zajedno sa kolegom Vladom Stanojevićem, vodila muzički festival "Pink Music Festival", kao i zabavnu emisiju "Bravo šou".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading