RTS plaća sinu Sanje Ilića 20.000 EVRA IZ DŽEPA GRAĐANA!

Autor:

Zabava

28.02.2018

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnici Srbije na Evrosongu u Portugalu Sanja Ilić i Balkanika, pored toga što se spremaju na put po Evropi o trošku države, za koji je javni servis odvojio budžet od 300.000 evra, snimiće i promotivni spot, koji će takođe biti finansiran novcem iz budžeta, koji se puni iz džepa građana.

Foto: instagram.com/balkanika_official
Sanja Ilić i "Balkanika"...

Kako Srpski telegraf saznaje, ekranizaciju pesme "Nova deca" radiće niko drugi do Sanjin sin Andrej Ilić, a za tu "uslugu" uzeće čak 20.000 evra iz fonda obezbeđenog za promociju i organizaciju odlaska na Evroviziju.

- Poznato je da je Sanjin sin reditelj spotova koji radi samo visokobudžetna video-ostvarenja, za koja treba izdvojiti mnogo sredstava. RTS će odrešiti kesu i za promo-spot pesme "Nova nada" izdvojiti čak 20.000 evra - otkriva izvor blizak organizatorima odlaska na Evroviziju i dodaje:

- Ajde što građani Srbije finansiraju Sanju Ilića, on će nas sa svojom grupom Balkanika predstavljati u Evropi, ali da se tolike pare sruče i njegovom sinu za nešto što se može i daleko skromnije snimiti, to je već previše - zaključuje naš sagovornik.

Ajde što finansiramo pobednika, ali da se ugrade i ostali članovi porodice, to je previše - kaže izvor

U želji da čujemo šta na ovo kaže beovizijski pobednik, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sanjom Ilićem, kao i sa PR Duškom Vučinić Lučić, ali do zaključenja broja oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

 

Ko kaze da je zima??#leto

A post shared by Andrej Ilic (@andrejilic_idjvideos) on Feb 10, 2018 at 5:55am PST

Ipak, Sanjin sin je potvrdio da će ocu raditi spot ukoliko se postigne dogovor sa javnim servisom.

- Na putu sam za Dubai. Ne znam šta se sa tim dešava, čeka se da RTS donese odluku o budžetu - kratko je rekao Andrej za Srpski telegraf.

D. Lukić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading