MIRKA I VUJADIN pripremaju KRŠTENJE SINA!

Autor: Blic.rs

Zabava

28.02.2018

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od svadbe Mirke Vasiljević i Vujadina Savića izgleda u skorije vreće, nema ništa, ali oni se time i ne opterećuju. A ono što im je prioritet sada jeste krštenje najmlađeg sina Mihajla, koje je glumica najavila.

RepublikaFoto: instagram.com/mirkavasiljevicfans
Mirka Vasiljević

- To je uvek opcija i mi smo uvek za to, nego nekako uvek kada ti odmori dođu gledamo negde da otputujemo, da se sklonimo iz Beograda jer je onda tu mogućnost da se posvetimo jedno drugome i deci 24 časa, jer ovde uvek iskrsne neka obaveza i neko nešto ima da odradi. Sada nam je na redu najmlađeg da krstimo, da obavimo prvo sve što se tiče njih, pa ćemo onda da se fokusiramo na nas - izjavila je Mirka.

RepublikaFoto: instagram.com/mirkavasiljevicfans
Mirka Vasiljević

- S obzirom na to da smo od 19. godine zajedno, mi rastemo, razvijamo se, sazrevamo zajedno, tako da ja kada vratim film unazad, kada pomislim kako je to bilo pre, imam utisak kao da smo ceo život zajedno. Nekako ne pamtim ono vreme drugarice i ja, putovanja, izlasci.. Ja sam i tada radila, onda se pojavio on, pa vrlo brzo i deca, tako da uvek je tu bila neka gužva i uvek nas je bilo dosta, tako da smo u tom maniru i nastavili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading