Evo koliko je Sevićkin dečko bolji od Darka

Autor:

Zabava

01.03.2018

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvod Ane Sević i Darka Lazića je i više nego konačan, jer ne samo da on ima novu devojku, hrvatsku pevačicu Oliveru Matijević, već je i Ana našla novog dečka. Snimak njih dvoje kako se ljube, nedavno je zapalio internet, a sada je otkiveno i da je Sevćkin momak visok, ali i da vozi bolji automobil od Darka.

RepublikaFoto: youtube.com/papaprazzolov
Novi dečko Ane Sević

Ekipa emisije "Paparaco lov" usnimila je Anu sa novim dečkom, i tom prilikom je postalo jasno da sa Lazićem neme više ništa osim ćerke Lorene i prošlosti.

Na snimku se najpre može videti da su Ana i Darko u dobrim, prijateljskim odnosima, a onda i kako izgleda voditeljkin novi dečko. Sevićkin momak je viši od Darka, mršaviji, a vozi i bolji automobil. Ipak, njegov identitet je i dalje nepoznat javnosti, a da li će ga Ana uskoro prošetati i na nekom javnom događaju, vreme će pokazati kao i stabilnost ove veze. 

RepublikaFoto: instagram.com/olivera_matijevic
Olivera Matijević

S druge strane, Darko, navodno uživa u vezi sa hrvatskom pevačicom, međutim, izgleda da ne provode mnogo vremena zajedno jer nigde nisu uhvaćeni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading