PRIJA I FILIP ODREDILI DATUM VENČANJA: Prave letnju SVADBU!

Autor: Blic Puls

Zabava

01.03.2018

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O veridbi Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića brujala je čitava javnost, a njen prsten bio je tema o kojoj se danima pričalo. Njihova svadba za koju su mnogi željno iščekivali datum, biće događaj godine i poznati par je obelodanio kada planiraju venčanje.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandraprijovic
Aleksandra i Filip

Kako je Aleksandra sama otkrila, njen izabranik i ona venčaće se u junu, a s pripremama za svadbu već je već počela. A koliko je srećna, nije krila: 

- Drago mi je da sam tako mlada našla ljubav svog života. Filip i ja ćemo biti najbolji roditelji - izjavila je pevačica.

Mediji su  pisali a će to biti raskošna svadba, sa mnogo zvanica, dok je buduća mlada otkrila i da će čitava ceremonija venčanja biti tradicionalna. 

Aleksandra i Filip započeli su vezu krajem 2015. godine, a ove godine na Dan zaljubljenih Živojinović je zaprosio pevačicu u Majamiju. Ona se istog momenta pohvalila skupocenim prstenom na svom profilu na instagramu i njeni fanovi su joj uputili veliki broj čestitki.

 

I said YES! ??? @carpediem_fbz

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on Feb 14, 2018 at 5:15pm PST

Nekoliko dana kasnije, po povratku u Beograd, poznati par je u užem krugu članova porodice i prijatelja proslavio veridbu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading