Edita progovorila: Ugroženo mi je ZDRAVLJE!

Autor:

Zabava

03.03.2018

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica i frontmenka grupe "Ministarke", Edita Aradinović priznala je da se suočava sa zdravstvenim problemom već duže vreme.

Foto: instagram.com/editaaradinovic
Edita Aradinović

Edita se u postu na instagramu obratila izvesnom menadžeru, koji joj je po svemu sudeći naneo zlo, a tom prilikom otkrila je nešto o svom zdravstvenom problemu:

- Pratioci i nepratioci, pažnja pažnja. Jedna informacija pre nego što meteor udari u zemlju. Moraću da zamolim menadžera, vratara, obožavaoca škembića da ne zove članove benda "Ministarke" da pita da li nastavljam solo karijeru ili ostajem u "Ministarkama". Moj broj je isti, ako sam ti potrebna, pozovi me slobodno, veličina je u opraštanju. Oprostiću ti sve, ipak i ti imaš decu mojih godina. Ja sam shvatila da se ne možemo svakom svideti, tako verujem da se mnogima kosa dizala od mog temperamenta, pa su iz nemoći ili koristi pokušali da me uguše. U toj igri koja i dalje traje mnogo je aktera, koje ću zamoliti da se ne pecaju na tuđe igre dok još imaju srca. Čovek lako postane zao. Hvala - obratila se Edita svima, a potom otkrila da je bolesna:

RepublikaFoto: youtube.com/Pink
Edita Aradinović

- Moje zdravstveno stanje je ugroženo duži vremenski period, a kad dođe vreme progovoriću i o tome. I razumite da bi se trebalo hraniti ljubavlju, a ne egom. Ego je smrtonosan... I da si mi najrođeniji, ispadaš iz igre. Hvala svim saradnicima, kolegama,  prijatlejima i članovima porodice na podršci i razumevanju - završila je obraćenje Aradinovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading