Svetski džet-set ne propušta GLAMUROZNO VENČANJE PIKSIJEVE ĆERKE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković Piksi iskeširao je čak milion evra povodom tri svadbe koje će organizovati u čast udaje njegove ćerke Anje. Kako Srpski telegraf saznaje, fudbalska legenda pravi naslednici svadbe iz snova za više od hiljadu gostiju, koji će se veseliti povodom sklapanja braka Anje i Igoa Valentea.

Foto: instagram.com/Anja Stojkovic
Piksijeva ćerka Anja

Stojkovići su u dogovoru sa mladoženjom odlučili da organizuju više gala proslava kako bi mogli da ugoste sve članove porodice i prijatelja. Prvo su upriličili proslavu u Parizu za Dan zaljubljenih, a na proslavi su prisustvovali najuži članovi porodice i prijatelja, dok je velika fešta najavljena za april.

- Stojkovići su zakupili najluksuzniji hotel u Kanu "Du kap eden rok", u kome će sedmog aprila ugostiti blizu 500 zvanica. Svakom gostu biće plaćen prevoz i smeštaj na Azurnoj obali, pa će samo za noćenje zvanica izdvojiti 100.000 evra. Pored toga, mlada će nositi čak dve venčanice dizajnera Erisa Trana, koji je poznat kao jedan od najskupljih i najboljih kreatora. Snežana je angažovala najbolju agenciju za organizaciju venčanja kako bi obezbedili više od deset hiljada svežih holandskih ruža. Kao šlag na tortu, specijalno za mladenački prvi ples zapevaće Enrike Iglesijas - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Nakon te svadbe Stojkovići će 28. maja upriličiti i svadbu u Beogradu, gde će se mladenci u crkvi Ružica zakleti jedno drugom na večnu ljubav pred bogom. Za to je tata Piksi tek spremio feštu, gde će okupiti trista zvanica, a zamišljeno je da to bude prava mrsna srpska pravoslavna svadba. Za to je iznajmio jedan od najluksuznijih hotela, s tim da umesto strane zvezde goste zabavlja Aca Lukas - završava priču izvor.

Na svadbe dolaze Skolari, Venger i Papen

Kako dalje saznajemo, na spisku zvanica nalazi se krem svetskog i jugoslovenskog fudbala, ali i džet-set, pa će tako samo zbog svadbe u Beograd stići Luiz Felipe Skolari, bivši selektor Brazila, Žan-Pjer Papen, sa kojim je igrao u Marseju, a očekuje se dolazak i Arsena Vengera, menadžera Arsenala.
Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Stojkovića, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading