Ministarke ostale bez glavnog vokala!

Autor: M. N.

Zabava

08.03.2018

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Edita Aradinović stavila je tačku na spekulacije o tome da li nastavlja solo karijeru ili ostaje u bendu.

RepublikaFoto: instagram.com/ministarke_official
Ministarke

Edita je nakon učešća u "Zvezdama Granda" 2013. godine započela karijeru u ženskoj grupi Ministarke, u kojoj je ubrzo postala glavni vokal, a sada je putem Instagrama obavestila fanove da dalje ide sama.

Edita: Zvanično više nisam u Ministarkama. Javno se izvinjavam svojoj publici

- Zvanično više nisam u Ministarkama. Javno se izvinjavam svojoj publici i svim klubovima u kojima sam radila poslednjih godinu dana, a gde nisam ostavila dobar utisak zbog bolesti grla i još mnogih drugih oboljenja uzrokovanih prekomernim radom. Izvinjavam se što nikada nisam uzela bolovanje i što sam sebe smatrala svemoćnom, pa zbog toga duže čekate na moj povratak. Zbog čestih promena članova u poslu, na koje ja nisam mogla da utičem, ma koliko želela, dešavali su se razni nesporazumi i zbog toga mi je žao. Ovo je jedan od težih momenata u mom životu, ali tu je bog da sudi i presudi. A ono što bih naglasila je da možete da me očekujete kreativniju nego ikada - poručila je Edita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading