NEZAPAMĆEN SKANDAL! Jovana napala Rozgu u emisiji jer je NEUDATA!

Autor:

Zabava

09.03.2018

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da žena nije žena, ako nema muža i decu izgleda je mišljenja i Jovana Joksimović koja je, na opšte iznenađenje mnogih, pevačicu Jelenu Rozgu kritikovala što nema sve to.

RepublikaFoto: youtube.com/FilMuzikAnimacija
Gutala knedle... Jelena Rozga

Naime, kako je kročila u studio jutarnjeg programa, Jelenu Rozgu su Srđan i Jovana počeli da ispituju kada će se udati i šta čeka, a ona je pokušavala da se izvuče izjavama da još ima vremena. 

- Pa ja to i želim... Ali, nikako - pravdala se Jelena, a onda ju je Jovana sasekla:

- Moraš da nađeš nekoga... Mislim, nije ni to zabavljanje tako jednostavno. Ako ti se ne desi ljubav do nekih godina onda moraš da budeš malo pragmatična. Da nađeš nekog... Kažeš: "Okej, ja sam to i to godište... Ajde da nađem nekoga da imam sa njim dete - podviknula je voditeljka.

Na ovo Rozga nije znala šta ju je snašlo:

- Dete... Teške su mi ovo teme. Rano mi je, znaš (smeh) - pokušavala je Jelena da se izvuče na sve načine, ali joj nije išlo jer je Joksimovićka nastavljala:

RepublikaFoto: youtube.com/FilMuzikAnimacija
Jovana nije mogla da se zaustavi, Rozga crvenela od neprijatnosti

-Znaš koliko je prošlo... Jedno, sigurno, dve- tri godine kada si bila kod nas u programu i kako si rekla: "E, sad bih volela da imam jednu malu curicu"- rekla je joj je Jovana. A hrvatska pevačica je nastavljala da se pravda:

- Istina... Govorim ja to već godinama, ali nikako da se desi. Ali, nadam se da hoće ove godine. Ja to želim više od svega - konačno se otvorila Jelena.

I iako je voditeljka imala verovatno najbolju nameru, pitanje je koliko je ovakva tema za emisiju. Rozgi sigurno nije bilo prijatno, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mikica Mikic

09.03.2018 16:09

Izgleda malo ruzno . Sve to je trebala da joj kaze ali nasamo .

Sofi

09.03.2018 17:17

Lici na Joksimovicku. Neobrazovana, neodevena, prosta, a bahata. .

SISI

09.03.2018 23:39

Kako je ružna ova Jovana,liči na našminkanog muškarca.Nekulturna,bezobrazna,kao da ona može sa sigurnošću tvrditi da će biti večito udata za Joksimovića,jadna je.