OVAJ MLADIĆ JE DOBIO PRILIKU DA ZAPEVA SA SERGEJEM!

Autor:

Zabava

09.03.2018

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik akcije "Radija S" Dušan Kostrešević iz Novog Sada, dobio je sinoć priliku da zapeva sa Sergejem Ćetkovićem koji je održao koncert u centru "Sava".

RepublikaFoto: Promo foto
Sergej i Dušan na bini

Sergej Ćetković je za Dan žena poklonio Beograđankama dva koncerta u Sava centru. Na početku se našalio da će otpevati 64 pesme i da se nada da su svi poneli sendviče i vodu. Na svom osmomartovskom nastupu na binu sa njim izašao pobednik akcije Radija S, Dušan i zajedno su otpevali 'Prsten na sto'. Publika im se pridružila već u prvim taktovima i do kraja je pevala cela sala. Sergej mu je poželeo sreću u karijeri, da mu ova pobeda donese neke lepe stvari u životu i da jedna od njih bude solistički koncert na tom istom mestu, u Sava centru.

RepublikaFoto: Promo foto
Sergej Ćetković i Dušan Kostrešević

Mnogo je bilo prijavljenih sa heštegom #volimSergeja u akciji Radija S. Bilo je potrebno da slušaoci postave snimak na kom pevaju Sergejeve hitove, a onda je Ćetković lično izabrao pobednika na generalnoj probi. Večeras je još jedan koncert u Sava centru poznatog pevača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading