(FOTO) Ovo je devojka Sergeja Trifunovića!

Autor: blic.rs

Zabava

10.03.2018

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Trifunović upoznao je svoju devojku u jednom beogradskom klubu preko prijatelja, a odlučio je da tu vezu drži u tajnosti!

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Sergej Trifunović

- Ljubav između njih dvoje desila se veoma spontano. Krajem prošle godine upoznali su se u jednom beogradskom klubu preko zajedničkih prijatelja. Ubrzo su počeli da se dopisuju, da bi posle nekoliko dana započeli vezu. Njih dvoje ne žele da se eksponiraju u javnosti, a kada izlaze u grad, obično su u većem društvu, kako niko ne bi shvatio da su njih dvoje zajedno. Sergej je Jelenu upoznao sa bratom Banetom Trifunovićem i po tome svi veruju da je ova veza ozbiljna - kaže za "Blic" izvor blizak ovom paru.

Njih dvoje žele da učvrste svoj odnos pa tek onda da se pojave u javnosti i obelodane svoju vezu.

Foto: instagram.com/jelenamarkulic
Jelena Markulić i Sergej Trifunović

- Jelena Markulić ima 26 godina i pored studija bavi se modelingom. Uspešan je student, a smatra da je obrazovanje na prvom mestu. Njena karijera modela je u usponu, a kampanje prihvata samo kada za to ima vremena. Upravo to se i dopalo Sergeju, jer on voli devojke koje su obrazovane i vode računa o sebi - dodaje izvor.

Sergej se ovim povodom nije oglašavao, a u ranijim intervjuima pričao kakve devojke voli.

- Veoma mi je važno da je devojka duhovita, da razume moj smisao za humor i da mi kraj nje nije dosadno. Na sreću, ima i takvih devojaka. Mada, sretao sam i ove "nedodirljive i neosvojive", ali ne bi dugo zadržale moju pažnju - rekao je u jednom intervjuu Sergej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ZOKI

10.03.2018 14:17

Ludaca kao i on