Ljubi ga majka: CECA SE OGLASILA POVODOM VELJKOVOG NOKAUTA!

Autor:

Zabava

10.03.2018

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Svetlane i Željka Ražnatovića Arkana, Veljko, večeras je debitovao u profi boksu protiv Bugarina Krastja Jordanova i pobedio. Ovim povodom oglasila se pevačica koja je prokomentarisala titulu svog sina.

- Ljubi ga majka! Pobeda! - napisala je Ceca u okviru opisa fotografije svog sina sa meča u kom je Bugarina pobedio tehničkim nokautom.

 

 

Ljubi ga majka! Pobeda!!!!!!??❤️

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Mar 10, 2018 at 11:20am PST

 

Veljko Ražnatović je protiv Krastja Jordanova iz Sofije imao meč u okviru kruzer kategorije (90,7 kilograma), a nema sumnje da je publika verovatno najviše bila zainteresovana da vidi upravo njihovu borbu.

U hali Jasa se u okviru kik boks spektakla okupilo oko 4.000 ljudi, a u Jagodini danas inače vlada veliko interesovanje i euforija povodom borbi za kik boks profi titulu prvaka Evrope i sveta.

Publika je u najavi meča aplauzom i ovacijama pozdravila Veljka koji je predstavljen kao "Cecin i Arkanov sin".

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Njihov sin je večeras uzeo titulu... Željko i Svetlana Ražnatović

Meču su prisustvovali gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Ivica Tončev i mnogi drugi zvaničnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading