Filip otkrio ZBOG ČEGA ĆE ACO PEJOVIĆ BITI KUM Prijovićki i njemu!

Autor: Grand Online

Zabava

12.03.2018

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandru Prijović i Filipa Živojinovića mnogi su rastavljali, ali njih dvoje nikada nisu imali krizu u vezi o kojoj se saznalo, a samo jedan čovek je odmah znao da će se oni venčati. O situaciji kada im je jedan poznati pevač prorekao svadbu, progovorio je upravo Filip Živojinović.

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic
Filip i Aleksandra

- Kad smo Aleksandra i ja počeli da se zabavljamo izašli smo na jedan rođendan na kome je bilo puno prijatelja iz muzičkog sveta. Aco je sedeo preko puta nas i gledao nas sve vreme u rekao mi "Svadba, ti si gotov" i ponavljao to sve vreme. Nisam znao šta da mu kažem. Mislio sam u sebi kako se zabavljamo tek deset dana i ni meni ni njoj svadba tad nije pala na pamet. Kad smo krenuli Aleksandra i ja smo mu rekli 'Ako stvarno bude svadba, ti ćeš biti kum - ispričao je Filip.

 

I said YES! ??? @carpediem_fbz

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on Feb 14, 2018 at 5:15pm PST

Nekoliko godina kasnije, Aleksandra i Filip planiraju svadbu, a venčanje su zakazali za 21. jun ova godine. Njih dvoje verili su se u Mamaiju na Dan zaljubljenih, a Aleksandra nije krila sreću, a ni prsten.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading