JOVANA PROGOVORILA O ĆERKAMA ANI I SRNI, i otkrila KO SE BRINE O NJIMA!

Autor: Puls.rs

Zabava

12.03.2018

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka troje dece i voditeljka jutarnjeg programa, Jovana Joksimović sada važi za jednu od najuspešnijih žena koja predano radi svoj posao i brine o porodici. A sada je priznala i da ima pomoć oko dece kako bi uspela da završi sve obaveze.

Dok ona svakoga jutra u sedam časova pozdravlja gledaoce kraj malih ekrana, neko mora i da brine o njenoj deci, sinu Kosti koji će uskoro napuniti četiri godine i ćerkama Ani i Srni kojima je samo četiri meseca. 

- Lep je osećaj kada postanete deo porodičnih domova koji svaki novi dan započinju uz vas. Posle pauze iz sticaja srećnih okolnosti, zaželela sam se ovog adrenalina, a Srđan i ja smo, osim autorsko-voditeljskog tima jutranjeg programa, urednici i dnevnog programa Prve televizije, što podrazumeva još veću odgovornost. Ali kada ste uigran tandem i imate uz sebe jedan dobar tim, svi izazovi se lako rešavaju. Naravno, tu je neprocenjiva pomoć moje majke kao i Željka, tu su i devojke koje pomažu oko Ane i Srne. Dobro smo organizovani i uigrani, a moj posao je srećom takav da mi dozvoljava da veliki deo dana posvetim porodici - izjavila je Jovana koja je ovom prilikom otkrila i kako je došlo do odluke da zajdno sa svojim kumom Srđanom Predojevićem posle osam godina napusti televiziju "Pink".

RepublikaFoto: instagram.com/jovanamac
Nerazdvojni... Srđan i Jovana

- Sve se događa u pravo vreme i s određenim razlogom. Tako je i ova ponuda došla kada smo i Srđan i ja bili spremni da krenemo dalje, u nove izazove. I nakon detaljnih priprema, evo nas konačno, s velikim uživanjem svakog jutra u 6.55 časova poželimo gledaocima “Prve” dobro jutro - dodala je voditeljka, a odnedavno i urednica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading