CECA I KARLEUŠA NA SVADBI KOD PRIJOVIĆKE?!

Autor:

Zabava

13.03.2018

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svadba godine, kako mnogi nazivaju venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića zakazano za 21. jun, mogla bi da se pretvori u skandal godine s obzirom na to da se saznalo ko će biti gosti.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandraprijovic
Neće joj biti lako... Aleksandra Prijović

Kako saznaje Republika.rs na spisku zvanica Aleksandre i Filipa su i Ceca Ražnatović, ali i Jelena Karleuša koje se već godinama sude i prepucavaju preko medija.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Stiže i ona na svadbu... Jelena Karleuša

- S obzirom na to da se Aleksandra druži sa Anastasijom i da veoma poštuje Cecu izrazila je želju da one budu gosti na njenoj svadbi. Šta više pitala je Cecu i da joj peva na svadbi. S druge strane veoma bliska sa Aleksandrom i Filipom, preko Brene i Saše Popovića je sada Jelena Karleuša i na njihovo venčanje je pozvan svaki član žirija "Zvezda Granda" među kojima i pop diva. Zbog ovoga će se verovatno na istoj svadbi sresti Jelena i Ceca, a možda će čak obe i pevati - otkriva izvor za Republika.rs. 

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Jedna od zvanica... Ceca Ražnatović

Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović poslednji put su se srele na sudu 24. novembra 2017. godine, kada je bilo zakazano suočavanje povodom pokušaja suda da ih pomiri, što je redovna procedura u sudstvu, ali do pomirenja nije došlo. Ceca je ovoga puta Karleušu tužila zbog rečenice: "Ceca je glupa kao k*rac", koju joj je Jelena uputila.

Njih dve prvi put su se na sudu srele 2012. godina, takođe po tužbi Svetlane Cece Ražnatović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading