VELJKO ZAPROSIO BOGDANU?!

Autor:

Zabava

13.03.2018

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momački život Veljka Ražnatovića (22) se izgleda privodi kraju budući da je sinoć, po svemu sudeći, zaprosio svoju devojku Bogdanu Rodić na njen rođendan.

 

 

Ražnatovićka, srećan rodjendan ?❤️

A post shared by The Tiger- B P (@aceisb4ck) on Mar 13, 2018 at 7:49am PDT

 

Ovo je sam u opisu fotografije na društvenoj mreži instagram otkrio Veljko sledećim rečima:

- Ražnatovićka, srećan rođendan - napisao je Veljko uz fotografiju na kojoj su Bogdana i on. Interesantno je da se na njenoj ruci sija prsten, po svemu sudeći reč je o vereničkom.

Foto: instagram.com/craznatovic_official
Ženi se iako je mlad... Ceca i Veljko

Kako je i Anstastija Bogdani čestitala rođendan biće da više nema dileme da je ovo Cecina buduća snajka, kao i da je Veljko ispunio želju dedi koji je pre samo jedan dan izjavio da bi voleo da mu se unuk oženi dok je on još živ.

RepublikaFoto: instagram.com/raznatovicanastasija
Ima sestrinu podršku... Veljko i Anstasija

- Veljko je zreo dečko. Ne bih se ja mešao u njihovu vezu, oni znaju najbolje, ali voleo bih da se oženi i da dobijem praunuče dok sam živ. Ali, ja se tu ne pitam, niti se mešam unucima, niti deci - rekao je Slobodan Veličković koji sada može da bude spokojan, budući da je Veljko napravio očekivani potez.

A o tome koliko voli Bogdanu, Veljko je nekoliko puta i pisao na instagramu, te je u opsu jedne od zajedničkih fotografija napisao:

- I više od života. 

 

 

I više od života.

A post shared by The Tiger- B P (@aceisb4ck) on Mar 9, 2018 at 1:27pm PST

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading