(VIDEO) Dara ne može da oprosti Seki!

Autor:

Zabava

14.03.2018

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dara Bubamara otvorila je dušu u emisiji "Amidži šou" i rekla šta misli o bivšoj prijateljici Seki Aleksić!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dara Bubamara

- Izdvojila sam 100.000 evra, ali pare nisu bitne. Bitno je šta će da bude na koncertu. Kao na dodeli MTV nagrada. Evo, ja obećavam spektakl. Ja ne mogu da dočekam 21. da pokidam - izjavila je ona.

Posle toga Ognjen ju je pitao i za njen medijski rat sa Sekom Aleksić, koja će koncert na istom mestu održati samo nedelju dana pre nje, pa ga je interesovalo da li su se tako dogovorile da urade.

 

#hairstyles #hairextensions @aleksandargligorievski_hair

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on Feb 26, 2018 at 2:28am PST

 

- Ne, nismo se dogovorile, a nebitno je u kakvim smo odnosima. Ne možeš da kažeš "želim joj sreću", a zakaže koncert sedam dana pre. Ne sedam dana posle, nego sedam dana pre. Tu nema prijateljstva, ali to je totalno nebitno - htela je Dara da ostane uzdržana, ali je na kraju iznela svoje mišljenje:

- Meni je bilo jako krivo kad se sve to desilo, sad me apsolutno ne zanima. Sada samo želim da oduvam sve. Ja svom neprijatelju ne bih uradila ono što je ona meni uradila, ali ima Boga - zaključila je Bubamara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading