NAPOKON SE ZAVRŠILO! Saša Kapor: U mom braku je SADA SVE U REDU!

Autor: Puls.rs

Zabava

15.03.2018

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulacijama da su Nikolina Kovač i Saša Kapor pred razvodom, pevač je danas stao na kraj. Iako su Kapora proteklih dana mnogi mogli da vide u kafani i da pomisle da nešto nije u redu, te da spas traži u alkoholu, istina je drugačija.

 

#frozentime

A post shared by Nikolina Kovač Kapor (@nikolina.kovac) on Feb 26, 2018 at 12:29pm PST

Pevač je snimao spot u kafani, a kako uslovi tokom ekranizacije pesme nisu bili najbolji Kapor se i prehladio. O svemu tome, ali i o problemima u braku, Saša je progovorio i otkrio istinu:

- Istina je da sam se bukvalno sledio na snimanju i da je posle došlo do žešće prehlade. U mom braku je napokon sve sjajno, nikad bolje, tako da mi nije potreban ni alkohol niti konobar, potrebna mi je topla soba i moja supruga - naveo je Kapor.

RepublikaFoto: instagram.com/nikolina.kovac
Otvoreno o problemima... Nikolina Kovač Kapor

Podsećanja radi, o problemima u braku najpre je progovorila Nikolina koja je prizanala u kaporovom i njenom braku nije sve idealno:

- Ja sam neko ko je iskren 100 odsto. Ja nisam od onih ljudi koji pričaju "Jaoj nama je idealno, nama je tako bajno, nama je sjajno", i onda se desi neki procep. Ne, nego prosto nije idealno ali bitno je da postoji kompromis i da postoji ljubav. Sve te neke nesuglasice, razlika u mišljenju, pogledu na svet, nekako se prevaziđe. Bitno je da postoji ljubav i želja da se to se prevaziđe, a da problema ima, naravno da ima - izjavila je nedavno pevačica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading