POGREŠIO PRED NJOM: Folker nije znao pravo ime OVE naše glumice!

Autor:

Zabava

16.03.2018

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sinoćnjem izdanju kviza "Ko je na vrhu?" za vrednu novčanu nagradu borili su se glumica Mina Lazarević, pevačica Marina Tadić i njen kolega Marko Bulat, koji je znao odgovore na mnoga pitanja, međutim, pravo ime dame sa svoje desne strane nije znao, zbog čega se spustio na dno u plasmanu.

Foto: printscreen/RTVPink
Marko Bulat

- Da li je pravo ime takmičarke broj jedan Mine Lazarević - Mirjana ili Jasmina? - glasilo je pitanje, na koje je Bulat dao netačan odgovor, a misteriju je razrešila glumica, koja je otkrila da se, zapravo, zove Mirjana.

Foto: printscreen/RTVPink
Mina Lazarević

- Moj tata je mislio da se ja zovem Mirjana i onda je otišao u opštinu i prijavio me kao Mirjanu. Ja sam sa godinu dana prozvala sebe Mina i posle sam se u crkvi krstila kao Mina - otkrila je Mina, koja je otkrila da joj u ličnoj karti stoji pravo ime (Mirjana).

- Bilo je pokušaja da me zovu Mira... Nikad, ma kakvi! Ne mogu da budem Mira! Pa, je l' sam Mira?! - upitala je ona Milana Kalinića, koji je saglasan sa tim da joj najviše priliči nadimak po kojem je svi znaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading