SELI SE U TURSKU? Karleuša dobija vilu u Istanbulu!

Autor:

Zabava

16.03.2018

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za srpske pevačice Turska je postala omiljeno mesto, a nakon Emine Jahović koja već godinama tamo živi, sada će se u Istanbulu nastaniti i njena koleginica Jelena Karleuša. Kako izvor blizak pevačici otkriva, Jelenin suprug Duško Tošić kupio je vilu na Bosforu u kojoj će pevačica boraviti kada ode u Tursku:

 

?‍?‍?‍????

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Dec 31, 2017 at 12:50pm PST

- Jelena često boravi u Turskoj, preciznije u Istanbulu, s obzirom na to da njen suprug Duško Tošić tamo igra fudbal za "Bešiktaš" i bilo im je potrebno stalno boravište u ovom gradu. Da ne bi stalno boravila sa ćerkama u Duškovom manjem stanu u Istanbulu, on je Jeleni kupio vilu. Duško je pronašao kuću koja im odgovara, ali nikako nije mogao da dođe do pravog vlasnika. Sada je uspeo u tome, ispostavilo se da je vlasnik poznati turski biznismen sa kojim se dogovorio oko cene u iznosu od 1,5 miliona evra. Duško je kupio vilu na Jelenino ime, tako da će ona živeti na relaciji Beograd-Istanbul - istakao je izvor.

RepublikaFoto: telegraf.rs
Uživaće u novoj vili... Jelena i Duško

Kako je izvor otkrio, kuća je prostrana i gleda na Bosfor:

- Vila je velika, sa prostranim dvorištem i bazenom, a sa ogromne terase pruža se pogled na Bosfor. Jelena, inače, kada je u Istanbulu često ruča u restoranima na Bosforu, tako da je ovo najbolji poklon koji je Duško mogao da joj priušti - zaključuje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading