Seka priznala: OSEĆAM SE LOŠE!

Autor:

Zabava

19.03.2018

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić nakon porođaja počela je sa treninzima i za kratak vremenski period vratila liniju kao pre trudnoće. Ona je zakazala veliki koncert za 14. april u "Štark Areni" i osim priprema za koncert koje podrazumevaju uvežbavanje pesama, scenskog nastupa i tome sličnog, Seka naporno trenira kako bi bila u top formi.

 

Ipak, ona je preterala u treninzima pa je imala i mali peh tokom vežbanja.

- Treninge u teretani mogu ovako da opišem: Muke su to, brate! Sve što se desilo, bilo je posledica preforsiranog rada, a i treninga. Sve se to skupi. U jednom momentu sam pala u nesvest, osećam se loše... - rekla je Seka i dodala:

 

 

- Još uvek vežbam, ali naiđe neki period kada ne znamo da stanemo. Ne znamo dokle nam je taj limit i kada se preforsiramo, treniramo, ne jedemo na vreme i to je moralo da se desi. Ali da se to nije desilo, ja bih nastavila da preterujem, tako da me je to malo usporilo. Imala sam pad imuniteta, par dana. Sada sam u redu i jedva čekam da zapevam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading