RADA OTKRILA SKRIVENE STRASTI: Bila bih seksi profesorka koja muva srednjoškolce!

Autor: Dragana Janković

Zabava

22.03.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Radmila Manojlović otkrila je čime bi se bavila da nije uspela u muzičkim vodama i priznala da bi bila seksi profesorka koja bi zavodila đake.

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ
Rada Manojlović

Na snimanju spota za duetsku pesmu "Lavlje krzno", koju je otpevala sa Stefanom Dimitrijevićem Leonom, Rada je u razgovoru za Srpski telegraf obelodanila svoje skrivene sklonosti.

- Da nisam pevačica, bila bih zemljoradnik, ratar, šalim se... Bila bih profesorka srpskog jezika ili geografije, prenosila bih znanje mlađima od sebe. Bila sam na svim takmičenjima iz srpskog i osvajala sam prva mesta, bila sam štreber i nije postojao neko bolji od mene, mislim da bih u tome bila dobra.

Da je Seka meni uradila to što je Dari, zamerila bih joj. Više ne bi bila moj drug

  •  Da li ti je profesorka bila zgodna i lepa, pa si zato to poželela?

- Uvek je to negde bilo zanimljivo da budeš lepa mlada profesorka i da muvaš srednjoškolce, a čak naprotiv, profesorke su mi bile elegantno popunjene.

  •  Zamisli da ti je Haris učenik, šta bi uradila?

- Jesam ja sad toliko starija od njega?! Nemoj da mi prave kriminalni dosije, sačekala bih da završi školu, neće nigde da pobegne.

  •  Koja je to starija velika zvezda rekla da Haris ne treba da bude sa tobom?

- Ona zna koja je, prati sve o meni i njemu. Ona je daleko od devojke. Ljudi jednostavno, bez ikakve namere su zli i pokvareni. Ona nema koristi od toga, ja samo mogu da imam štetu. Ona je ostvarena, ali ajde nekome da rasturi, ali ne može.

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ
Rada Manojlović
  •  Jesi li ljubomorna na druge devojke kada priđu tvom dečku ili kada ga gledaju?

- Nisam, ja nosim lavlje krzno. A kad ga skinem, slična sam kao i sve druge devojke, samo ne volim da smaram, ako ima povoda, idem do kraja da to ispitam.

  •  Šta za tebe predstavlja taj naziv pesme "Lavlje krzno" u metaforičnom značenju?

- Rekla sam autoru - svaka čast za reč koja do sada nije iskorišćena, zanimalo me je kako je to upakovano da se otpeva. Lepa metafora jer govori kako smo mi devojke ranjive i u sebi se raspadamo i umiremo, ali na sebi nosimo lavlje krzno. Staviću lavlje krzno i misliće da sam ja glavna, kraljica, lavica u džungli, borbena tigrica, a nema veze što u sebi patim.

  •  Kako je došlo do saradnje između tebe i Leona?

- Ideja je Miloša Roganovića, koji je osmislio pesmu, spot, kao i njegovog kolege Filipa Miletića, koji su poznatiji kao Aspirinci. Sa njima sarađujem od 2007. godine, kada sam bukvalno kročila na estradu. Oni su preuzeli Leona, bilo mi je jako drago što je Miloš meni ponudio pesmu, jer su sa Leonom snimali Maja Berović, Severina, Dado Polumenta, sve velike zvezde.

  •  U pesmi izgovaraš "votka kad me rastavi". Imaš li neki porok?

- Hteo je da stavi "život kad me rastavi, svi mi kažu zastani", ja sam rekla što život, poenta je da si izašao uveče i da si se napio, nije to pesma za časne sestre. "Hej, posle ponoći meni nema pomoći, votka kad me rastavi, svi mi kažu zastani". Kako meni zapada sve to da pevam te alkoholičarske pesme, ja ne pijem čak ni kada nazdravljamo. Tad prislonim čašu do usta i samo je sklonim, ne prija mi, ne sviđa mi se.

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ
Rada Manojlović i Leon
  •  Šta tebe opušta?

- Krajnja lenjost, da nemam nikakve obaveze. Da budem u pidžami, da niko od mene ništa ne očekuje, da spavam, da mi dostava donese hranu, da spavam, da ne izlazim iz kuće, film, televizor. Ili da odem kući, da slušam neke priče. U estradi ti možeš da slušaš o pesmama, spotovima, ciframa... Jurimo za novim idejama. Odem kući tri dana gde nemam domet, sa maćehom pričam o paradajzu kako se seje, a tata priča kako ide na njivu, kako tanjira, da li je stiglo žito, da li je rodilo, neke normalne priče za život. Vidim koliko smo se izmestili od normalnih života, na estradi je ludilo, jurnjava na sve strane. Kući nema gužve. Stigneš gde želiš, dan traje duže.

  •  Da li je kolegijalno što je Seka zakazala koncert u Areni sedam dana pre Darinog?

- Kad bih ulazila u tu tematiku, sigurno bih se zakačila sa nekim. Na estradi su takvi, kad kažeš nešto, oni misle da imaš nešto protiv njih. Nemam ja ništa ni protiv koga. To je daleko od kolegijalnosti, kao zemlja od sunca. Čitala sam da postoje razne priče... Šta god i kako god, barem su one dobre drugarice, kao.

  •  Bi li ti zamerila nekome da ti uradi tako nešto kao Seka Dari?

- Ja bih joj zamerila. To je neko ko ne bi bio više moj drug. Zna se vrlo dobro kako se ovaj posao radi, koliko se pazi i kada nastupaš. Nije sad u pitanju to - ova subota, pa sledeća, ni da li je neko mnogo jak, već gledaš da narod nema toliko para da se troši svaki vikend i gazde gledaju da jednom mesečno bude neko jak, a posle tog vikenda niko. Diskoteke koje rade svaki vikend gledaju ko je kada, a zamisli onda Arenu. Ali, ne bih se plašila. Ne treba Dara da se plaši, ja sam sigurna da će kod obe biti dobro. Svaka ima svoju publiku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading