ĐORĐU DAVIDU SAOPŠTENA KAZNA, IPAK NIJE SLOBODAN ČOVEK: Pevač sad moli Boga samo za jedno!

Autor:

Zabava

04.02.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David, kako i sam kaže, i dalje nije slobodan čovek, a u glavi mu je sad samo jedno.

ĐORĐU DAVIDU SAOPŠTENA KAZNA, IPAK NIJE SLOBODAN ČOVEK: Pevač sad moli Boga samo za jedno!

Foto: ST/B. Jovanović

Đorde David muzičar i član žirija "Zvezda Granda", stigao je u Beograd nakon što je doživeo saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji u kojoj je nastradala jedna žena, gde je i sam proveo poslednjih deset dana, pa se pred novinarima u suzama prisetio saobraćajke i žene koju je usmrtio na licu mesta.

Otkrio je da mu stravične scene i dan-danas prolaze kroz glavu, kao i to da da, bez obzira što su mu dokumenta vraćena, on i dalje nije slobodan čovek:

- To je nešto što je jednostavno u ovoj cijeloj proceduri uslovnost koja mora da se zadovolji. Kažu ljudi: ‘Dobio si dokumenta, slobodan si’. Ne, ja se uopšte ne osećam tako. Ja ću u tom smislu osećati da sam slobodan kada se taj proces završi. Neće se završiti za mesec dana, odmah da kažem, daj Bože da se završi za pola godine. On će trajati, ali tek kada taj proces bude završen, gde će se meni na papiru zvanično dati rešenje, daj Bože da ja nisam imao nikakvu odgovornost koju treba da snosim u svemu tome, ja ću ako to tako bude – osećati da sam slobodan -  ispričao je roker za portal Grand.

Republika

Foto: ST/B. Jovanović

Đorđe David

 

Potpuno je normalna ljudska potreba to što je porodici nastradale žene uputio saučešće, objasnio je muzičar.

- Jer sve što se desilo nije se desilo iz moje neodgovornosti. Oni su mi rekli tamo da je to nesrećan slučaj sa smrtnim ishodom u kojem sam ja bio učesnik. Kako god to zvučalo, da prevedemo na prost jezik, ja sam udario ženu koja je od tog udarca preminula. Postoji ta priča koja je prethodila svemu tome, ali to je nešto što mene tišti i zaista sam dao sve od sebe da bih to izbjegao. Na žalost, nije bilo moguće - podsetio je Đorđe David.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Boba

04.02.2024 15:19

Covece kako mozes biti slobodan, pa ubio si zenu, ugasio si jedan zivot! Treba da te bude stid i sramota, sto se reklamiras preko medija a druga strana? Mozda bi i oni mogli puno toga da ispricaju javnosti!

Odgovori 13 28
dr Savic Vladimir

06.02.2024 09:40

@Boba - @Boba,ženo ili već šta si da li si ti normalna,ti ćeš nekome da objasniš pravo i prava,čovek je sve priznao šta se moglo priznati on iz svoje kože ne može niti želi,sram te bilo za ovakav bedan i zlonameran komentar!

Odgovori 11 5
Marica

04.02.2024 19:03

rekli mu da je nesrećan slučaj, a sudski proces nije gotov. Ili on laže ili je to lakrdija od suda.Slušala sam da je pominjao vejavicu, maglu, klizav kolovoz, noć, mrak, a vozio maksimalnom brzinom, 130 na sat i kaže nemam nikakvu odgovornost. Nestrpljiv je oko trajanja procesa, čeka taj papir da nije kriv. Jesi kriv ako nisi prilagodio vožnju uslovima za vožnju. Šta je sa osećajem savesti?!!! To je onaj vrhovni sudija, koji ti neće dati mira.

Odgovori 9 14
Srki

07.02.2024 16:53

Nešto ovde nije ko što treba