EDITA NE PRIČA SA LEONOM ZBOG KIK BOKSERA?!

Autor:

Zabava

22.03.2018

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon završetka šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" novinske stubce punila je svađa između Edite Aradinović i Nenada Pagonisa.

Edita je kik boksera optužila da ju je, zbog toga što ga je odbila opsovao na uvo, što je Nenad prokometarisao rečima da je ona mešala alkohol i lekove, te je sve pogrešno čula.

 

 

@nsport_nfashion #puma #fenty #nsport Pre no sto ode @abramovicm ??

A post shared by EDITA (@editaaradinovic) on Feb 14, 2018 at 7:48am PST

 

Najbolji prijatelji, u toku takmičenja koje ima humanitarni karakter, bili su pevačica i nova velika zvezda Stefan Dimitrijević Leon, međutim, izgleda da su se stvari malo promenile. Leon je za za portal Republika.rs priznao da se često čuje sa Nenadom Pagonisem, Editinim "neprijateljem", dok se sa bivšom "Ministarkom" nije čuo:

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ
Stefan Dimitrijević Leon!

- Sa Nenadom Pagonisom sam se čuo skoro, sa Editom nisam. Ne znam ništa o njihovoj svađi, a i da znam ne bih se ja tu mešao - rekao je Leon za portal Republika.rs

 

Međutim, svima je bilo čudno da se ne čuje sa najboljom drugaricom iz takmičenja dok je sa Nenadom u kontaktu. Što su mnogi ptrotumačili da mu je pevačica baš to zamerila, te su prekinuli kontakt!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading