DARA POBESNELA PA ODLUČILA DA ODGOVORI VIDIĆU, ovo mu je poručila!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

23.03.2018

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prozivke koje Saša Vidić s vremena na vreme uputi na račun Dare Bubamare, uglavnom ostanu neuzvraćene jer pevačica ima neke druge osobe s kojima se prepucava. Međutim, nakon poslednje ozbiljne kritike, Dara je uzvratula ružne reči Vidiću.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Besna kao ris... Dara Bubamara

- Ko je to Saša Vidić? To je kao neki kreator koji pljuje Daru Bubamaru. Čime se bavi on? Pljuvanjem Dare Bubamare, ne razumem? - zapitala se Dara koja i nije bila toliko brutalna koliko njen najveći kritičar.

Vidić je prozivao Bubamarin stajling u nekoliko navrata, a evo šta je kazao poslednji put:

- Ona je primitivuša sa 30 reči u fondu, koja zna samo da bude bezobrazna, neduhovita i da se smeje. Nedavno sam dobio poziv da budem sa njom u kvizu, tri puta su me zvali, nije bilo šanse. Otkud netrpeljivost? Pa zato što ne mogu da je podnesem jer je glupa, ne mogu da podnesem glupe ljude generalno. Imam stvarno alergiju i averziju. Otkada je znam, nikada me nije prijatno iznenadila - bio je besan Vidić. 

RepublikaFoto: ST/A. IVANOVIĆ
Dirao lava dok spava... Saša Vidić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading