ZBOG OVOGA SKRIVA TELEFON OD DEČKA! Pevačica strahuje za budućnost veze, njen partner ni ne sanja kakav materijal ona poseduje!

Autor:

Zabava

12.02.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ksenija Knežević je priznala da ne gleda telefon svog partnera, kako njemu ne bi palo na pamet da proveri njen.

ZBOG OVOGA SKRIVA TELEFON OD DEČKA! Pevačica strahuje za budućnost veze, njen partner ni ne sanja kakav materijal ona poseduje!

Foto: ATA Images, E-Stock

Bivša članica grupe Hurricane, Ksenija Knežević, nedavno se vratila na javnu scenu nakon kratkotrajne pauze. Otkrila je da radi na novom albumu u studiju kod Amidžića, ističući da je konkurencija jaka, ali da joj se mnoge pesme veoma dopadaju. Takođe, otkrila je da se trudi da ne bude toksična u svojim odnosima, te da se fokusira na međusobno poštovanje i razumevanje. Ksenija je takođe izjavila da ne zarađuje ništa u ovom trenutku, ali da se bavi i drugim vidovima umetnosti kako bi obezbedila sebi prihode.

Ksenija je istakla da se ne bavi samo muzikom, već da je zainteresovana i za reklame, kampanje i modeling. Otkrila je da je dobila ponude od nekoliko agencija iz inostranstva i da aktivno radi na tim projektima. Takođe, istakla je da je u jednom trenutku osetila umor od konstantnih nastupa te je odlučila da se odmori i posveti drugim vidovima umetnosti.

Republika

Foto: youtube.com/Novo jutro

Ksenija Knežević

 

- Ne znam za ludi kamen, ali znam za album, to će biti neki fazon. Radimo kod Amidžića u studiju novi album. Jaka je konkurencija, mnogo mi se pojedine pesme sviđaju. Ko ne bi voleo da ode na Evrosong - rekla je Ksenija i dodala:

- Trudim se da ne budem toksična, da ja gledam njegov, pa da on gleda moj. Ne, ne! Ne gledam u telefon, uvek možeš naći nešto što ćeš pogrešno da protumačiš - rekla je Kneževićeva za emisiju ''Premijera - Vikend specijal'' .

Ksenija Knežević je svojim povratkom na scenu pokazala da je spremna za nove izazove i da njena karijera ima mnogo dimenzija, a njeni planovi obuhvataju različite vidove umetnosti i angažmana. S obzirom na njenu energiju i želju za eksperimentisanjem, sigurno je da ćemo još mnogo toga zanimljivog videti od ove talentovane umetnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading