E, OVO JE LJUBAV! Marija Šerifvović se ostvarila kao majka, a sada je POKAZALA s kim je provela Dan zaljubljenih (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.02.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica objavila emotivni snimak u kome je, uz melodiju svoje nove pesme, iskazala sve svoje emocije.

E, OVO JE LJUBAV! Marija Šerifvović se ostvarila kao majka, a sada je POKAZALA s kim je provela Dan zaljubljenih (VIDEO)

Foto: instagram.com/serifovic

Poznata pevačica Marija Šerifović krajem prošle godine ostvarila se kao majka, a malog Marija na svet joj je donela surogat majka.

Otkako je postala majka, naša evrovizijska pobednica se ne odvaja od svog sina, a neizmernu pomoć i podršku, kako stalno ističe, ima od svoje majke Verice.

Na društvenim mrežama neretko deli trenutke sa sinom, oduševljavajući svoje pratioce.

 

 


Tako je vilo i za praznik ljubavi, 14. februara, na Dan zaljubljenih. Marija je objavila video koji je mnoge dirnuo i naterao suze na oči.

 

 

Ona je u opisu čestitala Dan Zaljubljenih i pokazala celom svetu da je ona zaljubljena u svog sina sa kojim provodi sve svoje slobodno vreme.

U pozadini se čula Marijina pesma "Dolazi ljubav" po kojoj je novi album i nazvala, a posvećena je upravo nasledniku Mariju!

U komentarima ispod videa, nizale su se reakcije poput:

- "Preslatko", "Ljubav", "Kolika količina sreće na jednom mestu", "Mare draga, ti si jedna savršena majka. Svu ljubav koju si imala i čuvala u sebi dala si ovome malome čudu. Želim ti najlepši život sa njime", "Ništa lepše danas nisam videla", "Ne znam gde sam poslednji put video neku osobu da je ovoliko srećna što se ostvarila kao roditelj! Radujem se tvojoj sreći", "Došla je ljubav, sve ima smisla" i mnogih drugih.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Šerifović oduševljava svoje pratioce objavama sa sinom

Ovaj video još jednom je pokazao koliko je Marija srećna i ispunjena ulogom majke, te kako neizmerno uživa u svakom trenutku provedenom sa sinom. Njeni pratioci su se mogli uveriti u duboku emotivnu povezanost između majke i deteta, što je izazvalo lavinu lepih reakcija.

Marija Šerifović, poznata kao muzička zvezda, sada je postala i simbol majčinstva i ljubavi prema sinu, o čemu svedoče i brojni komentari njenih obožavalaca.

Njena otvorenost i iskrenost na društvenim mrežama oduševljava mnoge, a njen odnos sa sinom nesumnjivo je jedan od najlepših i najinspirativnijih trenutaka koji deli sa javnošću.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading