Stiže BEBA! Proslavljeni glumački par čeka TREĆE DETE!

Autor:

Zabava

26.03.2018

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac koji je nakon braka sa jednom koleginicom, uplovio u bračnu luku s drugom i dobio dvoje dece, sada čeka i treće. Reč je o Eštonu Kučeru i njegovoj ženi, glumici Mili Kunis.

Foto: youtube.com/EntertainmentTonight
Treće dete na putu... Mila i Ešton

Glumački par ima ćerku Vajat (3) i sina Dimitrija (1), a kako navode strani mediji Mila je ponovo trudna. Sedma sila je to povezala sa Milinim izgledom, ali i činjenicom da je prestala da se viđa s prijateljima, što je činila i na početku prve dve trudnoće kako bi izbegla da javnost sazna da je u drugom stanju:

- Ona je veoma druželjubiva, poslednjih nekoliko meseci je stalno u kući. Prethodne dve trudnoće isto se krila od javnosti, zato svi sad njeni prijatelji misle da je ponovo trudna. Mila i Ašton kriju njihovo dvoje dece i ne žele da oni budu deo javnosti. Sve u vezi njihove intime je tajno - rekao je izvor blizak glumačkom paru, a prenosi "Gossipcop".

Foto: youtube.com/EntertainmentTonight
Ponovo trudna Mila Kunis?

Ono što se sada mnogi pitaju je i da li će Mila i Ešton dati trećem detetu ime sa ovih prostora kao što su to učinili kada im se rodio sin Dimitrije. Spekuliše se da je Mila, koja je polu Ukrajinka, veoma vezana za Evropu, ali da se ovom paru dopadaju srpska imena, te tako postoji mogućnost da treće dete nosi ime sa ovih prostora.

Glumački par nedavno je iznadio javnost izjavom da svojoj deci neće prepisati svoje bogatstvo već da će potomke naterati da sami uspeju u životu, kao i da će ih finansirati samo ukoliko budu imali dobar poslovni predlog. Svoj novac, Kunisova i Kučer namerili su da daju u humanitarne svrhe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading