DVE ZADRUGARKE SE POKRVILE PA ISPLIVALE TAJNE!

Autor:

Zabava

26.03.2018

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najgore svađe zadrugara uglavnom se dešavaju ponedeljkom nakon raspodele budžeta, kojom učesnici gotovo nikada nisu zadovoljni. I danas se ponovila ista situacija kada je planula Dragica Janičić koja je zadrugarki sasula u lice sve što zna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pobesnela pa pripretila... Dragica Janičić

Dragica je ušla u raspravu sa Andrijanom koja nije poznata po svađama u rijalitiju, ali se ovoga puta i ona iznervirala pa je bilo burno. Andijana je Janičićevoj tražila 30 dinara za deterdžent, koji zadrugarka iz svojih razloga nije žele da joj da:

- Ne dam! Ne dam! Marš ti! Znači trpim je pet dana, više neću da je trpim! Ne dam ni deset dinara. Svaki dan joj neki k*rac treba! Neću sada iz principa da ti dam! - vikala je Dragica.

Međutim, Andrijanu je ovo pogodilo pa joj je odgovorila:

- Dragice, samo da ti kažem jednu stvar, slušaj šta ti pričam! Nemoj meni te fazone! Ne laži! Rekla sam ti da mi daš 30 dinara za deterdžent. Lažeš kao pas! Lažovčino! - bila je besna Radonjićeva, a onda je kod Dragice izazvala laivinu ružnih reči, pa čak i to da otkrije tajne zadrugara:

- Ja vidim sve! Znam ko kome krade, ko kome uzima, ko se sa kim kreše, ali me ne zanima - vikala je Janičićeva koja je time ućutkala Andrijanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading