ZNAM SVE NJENE TAJNE! Zorica Marković progovorila o Vesni Zmijanac! Ovo niko nije očekivao!

Autor:

Zabava

03.03.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica bez dlake na jeziku!

ZNAM SVE NJENE TAJNE! Zorica Marković progovorila o Vesni Zmijanac! Ovo niko nije očekivao!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ST/nemanja pančić

Pevačica Zorica Marković kaže da se dugi niz godina druži sa koleginicom Vesnom Zmijanac, pa zbog toga zna i sve njene tajne. Zorica kaže da joj se Vesna poveravala za stvari koje nikome nije ispričala, ali da nikada, čak i po cenu da se posvađaju ne bi odala ništa od toga.

- Vesna i ja se poznajemo, pa neću reći pola života, ali jako dugo. Znam sve njene tajne, ona je žena kojoj sve mogu da kažem i kad sam se pitala ko su mi prijatelji na estradi, ona je bila broj jedan. Vesnu nikada ne bih odala, pa da treba telo da zakopamo. Žao mi je što se jedno vreme pričalo da nismo u dobrim odnosima. To nije istina. Čak i kad se posvađamo mi smo odlične jer tu se ne gasi ljubav, iako dođe do nesuglasica - priznala je jednom Zorica za Republiku. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković

 

Inače, Zorica Marković, prvog dana 2024. godine doživela je nezgodu ispred svoje kuće, kada je pala i polomila ruku. Pevačica je odmah zbrinuta, a lekari su konstatovali prelom podlaktice, te su joj stavili gips.

Zorica je 1. januara krenula iz svoje kuće ka Šimanovcima gde je trebalo da peva na žurci u ''Eliti''. Ona je nedavno u emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' progovorila o povredi i kako se sve desilo:

- Prosto sam navikla na ovaj gips i ne skida mi se. Odvratno! Smotana sam, pala sam ispred kuće posle 300 godina. To je bilo kao u horor filmovima, kao da me neko gurnuo, kao iz katapulta. Žablja perspektiva. Ja i kad mi je najteže vozim dalje. Sutra skidam gips konačno, prošlo je - otkrila je tom prilikom Zorica Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading