NIJE BAŠ ROMANTIČNO: Saša Kovačević priznao kako je UPOZNAO ZORANU!

Autor:

Zabava

28.03.2018

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza Saše Kovačevića sa bivšom misicom Zoranom Tasovac dugo je bila misterija za javnost, a pevač je sada otkrio neke detalje, pa čak i kako su se upoznali. I dok su mnogi očekivali da je susret misice i pevača bio romantičan, Saša je otkrio da su se upoznali, ni manje ni više nego preko socijalne mreže.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Priznao kako je upoznao devojku... Saša Kovačević

Gostujući u emisiji "Amidži šou" Saša Kovačević je zahvaljujući škakljivim pitanjima popularnog voditelja Ognjena Amidžića otkrio detalje iz svog privatnog života. Voditelj ga je pitao odmah da li planira da se ženi i kako je upoznao Zoranu:

- Ne znam da li ću da se ženim, pravo da ti kažem. Ja sam u vezi godinu dana. A Zoranu sam upoznao, verovali ili ne, preko instagrama. Nešto smo se tako lajkovali, pa ušli u konverzaciju, pa se posle videli - kazao je Saša, dok se Andrija Milošević šalio na Kovačevićev račun.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading