(FOTO) Ovako Emina zaboravlja Mustafu!

Autor:

Zabava

29.03.2018

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Emina Jahović razvodi se od svog supruga Mustafe Sandala, te prolazi kroz težak period u svom životu. Ipak Emina se od toga svega brani sećanjem na neka srećnija vremena, što su mnogi zaključili čim je postavila jednu sliku na Instagram!

 

 

???#yaeminabeauty #meetingtime #parfums

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Feb 27, 2018 at 2:32am PST

 

Ona je sada objavila fotografiju iz prošlosti na Instagram kojoj je raznežila pratioce, a neke i rasplakala. Na njoj se nalazi cela njena porodica - majka, sestra, brat i otac kojeg, kako je i sama govorila, ne može lako da zaboravi. Njen otac je umro prilično mlad.

- Pronašla sam ovu divnu fotografiju moje cele porodice. Pomalo je oštećena, ali mi je draga i želela sam da je podelima sa vama. Moja starija sestra Sabina, brat Mirsad, a ovo malo pače u tatinim rukama sam ja - napisala je Emina.

 

Fotografija je probudila razne emocije kod njenih pratilaca i svi su hvalili to što je jedna od onih koja nije zaboravila svoje poreklo i prave porodične vrednosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading