LEJDI GAGA OBJAVILA SREĆNE VESTI: Čestitke pljušte sa svim strana, pevačica ne krije radost!

Autor:

Zabava

30.03.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lejdi Gaga objavila srećne vesti!

LEJDI GAGA OBJAVILA SREĆNE VESTI: Čestitke pljušte sa svim strana, pevačica ne krije radost!

Foto: Tanjug/AP

Poznata kantautorka Lejdi Gaga nedavno je proslavila svoj 38. rođendan, a tim povodom obradovala je svoje pratioce na Instagramu emotivnom porukom i spontanom fotografijom. Na slici, Gaga se pojavljuje sa dugom plavom kosom i izblajhanim obrvama, što je iznenadilo mnoge njene fanove koji je možda nisu odmah prepoznali.

U svojoj poruci, Lejdi Gaga je istakla koliko je srećna zbog proslave svog rođendana i zahvalna na svemu što ima u životu. "Dan je bio tako poseban - ne mogu da se setim vremena kada sam bila srećna za svoj rođendan. Zaljubljena sam u mog najboljeg prijatelja, moja porodica i prijatelji su zdravi, voljeni i dobri. Osećam da mi srce pršti od zahvalnosti za moje zdravlje i muziku - pišem najbolju muziku do sada", napisala je Lejdi Gaga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 


Takođe, Lejdi Gaga je podelila sa fanovima i uzbuđenje zbog nadolazećeg filma "Džoker: Folie à Deux" i izrazila zahvalnost prema svojim fanovima širom sveta. "Kada vidim poruke sa svih stranih sveta od mojih malih čudovišta, umetnika i publikacija koje vole moj rad to mi znači puno. Hvala što me volite na način na koji me volite", dodala je.

Pored toga, Lejdi Gaga se osvrnula na svoju karijeru, ističući da već od detinjstva piše pop pesme te da je zahvalna što i dalje može da se bavi onim što voli. "Pišem pop pesme još od kada sam bila devojčica, i ne mogu da verujem da i dalje radim ono što volim. Ova godina će biti bitna i značajna za nas, znam to. Muzika menja ljudske živote, a ja sam zahvalna što sam deo toga", zaključila je Lejdi Gaga.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 


Podsetimo, poslednji album koji je Lejdi Gaga snimila bio je "Chromatica" iz 2020. godine, koji je naišao na pozitivne reakcije kako fanova tako i kritičara. Ovaj album je još jedan u nizu uspeha ove talentovane umetnice, čija se karijera nastavlja uz nove projekte i muzičke poduhvate.

Lejdi Gaga je još jednom pokazala koliko ceni svoje fanove i koliko joj znače u njenoj karijeri, te se sa nestrpljenjem iščekuju njeni budući planovi i iznenađenja koja će prirediti svojoj vernoj publici. Svojom iskrenom porukom na Instagramu, Lejdi Gaga je još jednom pokazala svoju zahvalnost i ljubav prema muzici i svojim fanovima.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading