STARLETA MORALA DA OBRIŠE ONLYFANS, RAZLOG ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA: Oprostila se od pretplatnika, pa najavila MASOVNO RASKRINKAVANJE!

Autor:

Zabava

11.04.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna starleta je odlučila da se povuče sa OnlyFans-a, jednim potezom sve bacila u rebus.

STARLETA MORALA DA OBRIŠE ONLYFANS, RAZLOG ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA: Oprostila se od pretplatnika, pa najavila MASOVNO RASKRINKAVANJE!

Foto: printscreen/xhamster

Bivša rijaliti učesnica Jelena Krunić imala je težak životni period i borbu sa depresijom. Danas se obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, progovorila o svojoj borbi, te istakla da je doživela prvi životni uspeh nakon duže pauze.

- Dobar dan, ovaj video ću ostaviti, neću čitati komentare odmah, želim da u ovom "lajvu" kažem, vi ne shvatate koliko sam ja srećna. Nisam se osećala ovako korisnom i srećnom jako dugo. Samim tim, nadam se da ste pogledali i moje storije. Sve u svemu, ovo je prvi korak koji sam načinila posle dugo vremena, posle jako teškog perioda. Posle svog psihičko-emotivnog kraha. Znate da sam bila asocijalna u poslednje vreme, ali, moram da vam kažem jednu stvar. Moja želja se ostvarila, to je prva početnička želja - rekla je Jelena, između ostalog.

Republika

Foto: RTV Pink

Jelena Krunić

 

Starleta je dugo bila aktivna na platformi za odrasle, OnlyFansu, ali je odlučila da promeni život iz korena, te je ovu aplikaciju potpuno obrisala, iako od nje zarađuje. Međutim, još uvek nije podelila razlog, a mnogi su posumnjali da je Jelena doživela tamo neprijatno iskustvo, zbog kog je odlučila da se totalno povuče za te mreže:

- Obrisala sam OnlyFans. Vreme je za promene. A za to šta se stvarno desilo i zašto sam to uradila, javno ću vam ispričati u lajvu na Instagramu, mislim da će vas zanimati - napisala je Jelena Krunić putem Instagram profila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jelena Krunić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading