DARKO LAZIĆ: Kako mogu da budem, kad mi žena ima dečka!

Autor: Dragana Janković

Zabava

03.04.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevaču Darku Laziću teško pada razvod i to što njegova još uvek zakonita supruga Ana Sević ima dečka biznismena Danijela N., s kojim se sve češće pojavljuje u javnosti. On je na proslavi rođendana vlasnika "Knez petrola" Srđana Kneževića otvorio dušu za Srpski telegraf i priznao da i dalje pati zbog bračnog brodoloma.

 

 

????

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Mar 23, 2018 at 4:25am PDT

 

- Kako mogu da budem kad mi žena ima dečka?! Drogiram se i razvodim, šta vas još zanima - rekao je vidno neraspoloženi Darko, kojeg Srđan redovno angažuje da peva na njegovim veseljima.

Inače, slavljenik je rođendan prethodne večeri dočekao upravo u društvu Lazićeve žene i njenog aktuelnog momka u jednom beogradskom restoranu. Kako saznajemo, par je trebalo da se pojavi i na ovoj žurki, ali je u poslednjem momentu odustao, navodno jer se Darko uznemirio kada je čuo da njih dvoje dolaze.

Darko: Drogiram se i razvodim, šta vas još zanima. Vidiš da sam u crnom, znači slavim razvod

- Nisam se još zvanično razveo, procedura je u toku. Vidiš da sam u crnom, znači slavim razvod - pevač je pokušao čak i da se našali sa svojom mukom, a onda se ponovo uozbiljio.

- Ana i ja samo sada u mnogo boljim odnosima, funkcionišemo normalno zbog ćerke. Lorena je malo sa mamom, malo sa tatom, za vikend je bila kod mame, a posle vikenda ide kod tate.

 

 

The look ?❤️

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on Mar 28, 2018 at 11:47am PDT

 

Za razliku od Sevićkinog, svoj emotivni status nije želeo da komentariše, ali je istakao da ga trenutno jedino ćerka čini srećnim.

- Emotivno sam ispunjen i zadovoljan samo što se tiče ljubavi prema detetu - gotovo u očaju je izgovorio Lazić, kojeg su koleginice Jelena Kostov i Katarina Živković cele večeri grlile i tešile, primetivši da je potonuo.

- Jelena je moja bivša komšinica - rekao je Darko aludirajući na to da se odselio, a Ani i Loreni ostavio stan u zgradi u kojoj i Jelena živi sa svojom porodicom.

Mogući susret sa Sevićkom i njenim trenutnim partnerom Darka je toliko potresao da je jedno vreme proveo van sale u kojoj se Kneževićev rođendan proslavljao, ali se vratio znatno raspoloženiji nego u prvom delu večeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading