IVA GRGURIĆ PROŽIVLJAVA PAKAO U DUBAIJU: Ne može da se vrati u Srbiju, ne zna šta je čeka sutra!

Autor:

Zabava

17.04.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka je podelila uznemirujući snimak iz Dubaija, pa otkrila da joj je otkazan let i da ne može da se vrati u Srbiju.

IVA GRGURIĆ PROŽIVLJAVA PAKAO U DUBAIJU: Ne može da se vrati u Srbiju, ne zna šta je čeka sutra!

Foto: Tanjug/AP Photo/Jon Gambrell, instagram.com/printscreen

Starleta Iva Grgurić nedavno je podvrgla još jednoj u nizu operacija grudi, a sada je putem društvenih mreža pokazala rezultate iste. Na slici koju je objavila, Iva pozira u topu i helankama, ističući svoj novi dekolte, samo 23 dana nakon zahvata koji je obavila u Beogradu.

"Prezadovoljna rezultatom smanjenja grudi!" - poručila je uz fotografiju, pokazujući svoje zadovoljstvo novim izgledom.

Odmah nakon oporavka, Iva je otišla na kratak odmor u Dubai, odakle je podelila uznemirujući snimak. Naime, bivša zadrugarka je otkrila kako ju je zadesila poplava, odnosno, zbog jakih padavina, Dubai je gotovo bio pod vodom, pa nije bilo moguće voziti automobil.

Kako je Iva danas trebalo da se vrati u Srbiju, uputila se ka aerodromu, do kog je jedva stigla, međutim, nije ni slutila šta će joj tamo saopštiti. Naime, ona je, putem svog Instagram profila, otkrila da joj je let otkazan, te da je zarobljena u poplavljenom Dubaiju.

- I nakon tri sata vožnje, let je otkazan - napisala je Iva Grgurić, uz snimak iz Dubaija.

Podsetimo, nezapamćeno nevreme pogodilo je juče Ujedinjene Arapske Emirate. Stanovnici nenaviknuti na kiše, munje, gromove i poplave, u čudu su bežali u sigurne prostore dok su oni slabije sreće ostajali paralisani na putevima u automobilima kod Dubaija.

Poplavljeni su delovi glavnih autoputeva, ostavljena su napuštena vozila na putu širom Dubaija, a zaustavljen je i saobraćaj na međunarodnom aerodromu u ovom gradu.

Kiše su počele tokom noći, ostavivši ogromne lokve na inače suvim ulicama i pistama aerodroma, dok su jaki vetrovi doprineli poremećajima letova na međunarodnom aerodromu Dubai, najprometnijem aerodromu za međunarodna putovanja na svetu i domaćinu dugolinijskog prevoznika Emirates.

Jodžir, popularni influenser, je takođe juče prelomio i odlučio da ode u Dubai, ali nije mogao ni da sanja šta će ga tamo zateći, pa se našalio na svoj račun i prokomentarisao kako se više neće tamo vraćati, jer im je on nevreme i doneo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading