ODGRIZLI UVO NAŠEM PEVAČU NA NASTUPU! Jedan deo lica mu OTPAO, završio u LOKVI KRVI nakon incidenta (FOTO)

Autor:

Zabava

17.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scene stave i užasa, pevač hitno hospitalizovan!

ODGRIZLI UVO NAŠEM PEVAČU NA NASTUPU! Jedan deo lica mu OTPAO, završio u LOKVI KRVI nakon incidenta (FOTO)

Foto: Republika.rs

Pevač Danijel Alibabić postao je žrtva skandaloznog incidenta tokom jednog nastupa, kada je gost iz publike napao i odgrizao mu uvo. Nakon ovog traumatičnog događaja, pevač je odlučio da tuži napadača, a suđenje je završeno sa zatvorskom kaznom za napadača.

Naime, Alibabić je izjavio da je bio šokiran tokom suđenja, posebno zbog toga što je napadač tvrdio da se ne seća događaja.

- Bio sam šokiran na suđenju što se taj čovek ničega nije sećao ili je bar tako rekao. Da nije imao nikakav povod, da je popio toliko alkohola, da je izgubio razum. Dobio je zatvorsku kaznu od šest ili osam meseci, nisam siguran. Imao sam želju da dođem na to suđenje, iako nisam morao, da pogledam tog čoveka u lice. Prosto nismo životinje. Iskaz je zaista bolestan i nadam se da se nikad ništa slično neće desiti - rekao je Danijel, prenosi Blic, te otkriva da mu je ostala trauma:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Danijelu Alibabiću gost na nastupu odgrizao uvo

- Imam gard kad mi neko na nastupu priđe. To je jedna stresna situacija koja se verovatno neće brzo rešiti. Nakon toga sam imao problem sa bradom, jedan deo mi je otpao sa lica od tog stresa. Kada sam izašao iz bolnice, odjednom sam počeo da se tresem.

Kao rezultat ovog traumatičnog iskustva, pevač sada vodi obezbeđenje sa sobom na svim nastupima i izbegava situacije u kojima se oseća nesigurno.

- Od tog dana uvek tražim obezbeđenje gde god da odem - poručio je Alibabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading