AKUSTIK BEND OBJAVLJUJE PRVI SINGL

Autor: D. L.

Zabava

03.04.2018

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez velike medijske podrške muzički sastav Akustik bend uspeo je za kratko vreme da stekne epitet najpopularnijeg zabavljačkog benda kod nas, a sada će se publici predstaviti i prvom autorskom pesmom, pa će tako numera "Balkanska ulica" uskoro ugledati svetlost dana.

 

 

A post shared by Akustik Bend (@akustikbend) on Mar 7, 2018 at 4:25am PST

 

- Posle ovoliko godina iskustva hteli smo da napravimo nešto svoje, a vreme i druge obaveze nam nisu to dozvoljavale. Naš prvenac je završen, još nekoliko detalja i pesma će biti spremna za etar, a posebnu zahvalnost dugujemo "L. A. V. studiju" sa mladim i talentovanim kompozitorom Vukom Matićem na čelu - rekao je frontmen ovog benda Danilo Korać i otkrio kako je sarađivati sa Zdravkom Čolićem s obzirom na to da su zajedno nastupili na sceni:

- Čolić je s razlogom jedna od najvećih regionalnih zvezda. Vrhunski pevač, prirodan, opušten čovek. Kod našeg drugara Ivana Ivanovića smo zajedno izveli pesmu "Majsko sunce", a ja sam ga pratio na harmonici i uverio se zašto ga publika toliko voli. Apsolutno zaslužuje ogromnu popularnost koju uživa. Ipak je jedan Čola - zaključuje Korać.

 

A post shared by Akustik Bend (@akustikbend) on Mar 28, 2018 at 5:01am PDT

 

Inače, bend je dobro poznat i zahvaljujući emisiji "Najbolji orkestri Srbije", gde su se opravdano našli u finalu. Šira publika ih zna i zbog gostovanja u kvizu "Ja volim Srbiju", gde je bend zadužen za dobru atmosferu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading