Priznanje za voditeljku Hepi televizije! Kruna Una dobila nagradu grada Beograda

Autor:

Zabava

19.04.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

mlada voditeljka Hepi televizije Una Kruna Mitrović za kratko vreme je postala prepoznatljivo lice, a nagrada, koju joj je uručio Aleksandar Šapić, samo je potvrda njenog ličnog truda i zalaganja.

Priznanje za voditeljku Hepi televizije! Kruna Una dobila nagradu grada Beograda

Foto: Privatna arhiva

Kruna Una Mitrović, voditeljka "Jutarnjeg programa" Hepi televizije dobila je nagradu grada Beograda "Despot Stefan Lazarević" za uređivanje emisije "Dobro jutro, Srbijo" i svakodnevno izveštavanje, predstavljanje političkog, kulturnog i društvenog života na televiziji Hepi, kojom se značajno doprinosi informisanju građana Beograda.

Foto: Privatna arhiva

Una Kruna sa Aleksandrom Šapićem

Ova mlada voditeljka za kratko vreme je postala prepoznatljivo lice, a nagrada, koju joj je uručio Aleksandar Šapić, samo je potvrda njenog ličnog truda i zalaganja.

- Nagrada koji sam dobila mi mnogo znači, svakako je velika čast i afirmacija. Lično mi je donela potvrdu da moj rad i trud imaju smisla. Ovo je jedan od znakova, jedan signal da mogu da idem i ovim putem u životu. Koliko će taj put biti dugačak, ne znam, ali čak i da je samo epizoda - zadovoljna sam. Vrlo sam svesna činjenice da sam voditeljka informativnog programa, koja se bavi novinarstvom jer su te dve profesije usko povezane. Možda je najispravnije reći da participiram u onome što novinarstvo jeste. Ovaj svet je pun ljudi koji se samoproklamuju u određene profesije. Postidim se kad mi neko kaže da sam novinarka, ali se postidim i za one koji nemaju stida. Imam visoke standarde i kriterijume za sebe, do kojih je put dugačak, mislim da će proći dosta vremena i dosta godina mog školovanja i usavršavanja kad ću za sebe moći da kažem: "Ja sam novinarka." A možda se to ne desi nikad. Život je nepredvidiv - rekla je Kruna Una za naš list.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading