GOST SPISKAO PREKO 100.000 EVRA NA PEJOVIĆEVOM KONCERTU: Aco napravio HAOS u Dubaiju!

Autor:

Zabava

19.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač proslavio rođendan na spektakularan način!

GOST SPISKAO PREKO 100.000 EVRA NA PEJOVIĆEVOM KONCERTU: Aco napravio HAOS u Dubaiju!

Foto: Live Production

Pevač narodne muzike, Aco Pejović, proslavio je svoj 52. rođendan na spektakularnom koncertu u Dubaiju, gde je oduvao svećice na rođendanskoj torti koju je dobio na bini. Iako su se pojavile brojne prepreke poput poplava, otkazanih letova i saobraćajnog kolapsa, koncert je ipak održan i bio je jedan od najboljih u Pejovićevoj karijeri.

Aco je stigao u Dubai nekoliko dana pre koncerta, izbegavši zatvaranje aerodroma i kolaps grada usled nevremena. Njegovi muzičari su takođe imali problema sa putovanjem, ali su na kraju uspeli da stignu i održe sjajan nastup.

Republika

Foto: Republika.rs

Aco Pejović

- Aco je u Dubai došao nekoliko dana ranije i izbegao je zatvaranje aerodroma i potpuni kolaps grada koji je nastupio zbog nevremena. Njegovi muzičari nisu mogli da dolete direktnim letom iz Beograda, pa su išli preko Barselone i Abu Dabija. I to ne bi bilo strašno da im instrumenti, miksete i ostale neophodne stvari za nastup nisu ostale u Barseloni - ispričao je za "Informer" organizator nakon koncerta i rekao da se na kraju sve dobro završilo i da su našli druge instrumente u Dubaiju.

Klub u kojem je folker nastupio bio je popunjen do poslednjeg mesta.

- Presrećan sam što vas vidim u ovolikom broju i što ste, uprkos poplavi, došli da mi ulepšate ovaj dan i sa mnom proslavite moj rođendan! Moji muzičari leteli su preko Španije, ali im je tamo ostala sva oprema, pa smo pronašli nove instrumente, ako nešto ne bude kako treba, praštajte - rekao je Aco i dobio gromoglasan aplauz, a onda je krenuo da niže svoje hitove do duboko u noć.

Posebno iznenađenje je nastupilo kada su se u klubu pojavile sestre Aradinović, Edita i Indi! Sestre su se popele na binu i otpevale nekoliko pesama. Iz VIP separea ovog noćnog kluba, između ostalih, nastup je pratila i Pejovićeva supruga Bilja, ali i Bane Obradović, Ana Petrović i mnogi drugi.

Jedan gost je na koncertu Ace Pejovića potrošio čak 115.000 evra! Kako prenosi Informer, on je cele noći naručivao najskuplja pića celom klubu, pa je na kraju platio ogroman ceh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading