KOLEGINICI POKOJNE VODITELJKE POZLILO OD ŠOKA: Zbog vesti o SMRTI Bojane Janković dobila ARITMIJU!

Autor:

Zabava

19.04.2024

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Ivana Baltić nakon tragične informacije o smrti Bojane Janković!

KOLEGINICI POKOJNE VODITELJKE POZLILO OD ŠOKA: Zbog vesti o SMRTI Bojane Janković dobila ARITMIJU!

Foto: printscreen/youtube.com, printscreen/instagram

Bojana Janković, nekada poznata kao Nikolić, voditeljka koja se proslavila kroz rad u emisiji "City" na televiziji Pink, pronađena je mrtva u jednom stanu u Beogradu. Prema informacijama portala "Telegraf", na telu nisu primećeni tragovi nasilja, a hitna pomoć je potvrdila Bojaninu smrt oko 19 sati.

Republika

Foto: printscreen/facebook

Bojana Janković danas je pronađena mrtva u stanu

Na vest o tragičnom događaju, oglasila se Bojanina nekadašnja koleginica Ivana Baltić, koja je bila šokirana ovom informacijom. 

- Nisam čula to. Vodile smo u nekom periodu...Bojana Janković?! Šta, mrtvu su je našli?! Bože, bukvalno sam dobila aritmiju, bile smo u super odnosima, ne mogu da kažem da smo bile bliske, ali smo bile super koleginice. Apsolutno ništa ne znam za nju, srela sam je pre par godina... Šokirana sam - rekla je Ivana Baltić za Pink.rs.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Ivana Baltić

Bojana Janković je ostavila neizbrisiv pečat na televizijskom ekranu svojim šarmom i profesionalnošću. Njeni prijatelji, kolege i obožavaoci sećaju je se kao voditeljke koja je znala da osvoji publiku svojim šarmom i harizmom. Njena smrt je izazvala veliku tugu među ljudima koji su je poznavali i pratili njen rad. Njena porodica, prijatelji i kolege iz medija iskazuju duboku zahvalnost za sve što je Bojana dala tokom svoje karijere, ostavljajući neizbrisiv trag u srcima mnogih.

Javnost i dalje čeka zvanične informacije o smrti Bojane Janković, a do tada sećanja na njenu karijeru ostaju da žive kroz emisije i projekte u kojima je učestvovala.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading