PORODIČNI SKANDAL! Sin Zlate Petrović UŽIVO u programu vodio LJUBAV, pa priznao da je samo EKSPERIMENTISAO!

Autor:

Zabava

21.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Pejić imao je veliki peh svojevremeno!

PORODIČNI SKANDAL! Sin Zlate Petrović UŽIVO u programu vodio LJUBAV, pa priznao da je samo EKSPERIMENTISAO!

Foto: Instagram.com

Zlata Petrović i sin Jovan Pejić

Jovan Pejić, sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, izazvao je buru reakcija javnosti kada je postao glavna tema zbog svog Instagram lajva sa bivšom devojkom. Iako retko eksponiran u medijima, Jovan je postao centralna figura skandala koji je potresao estradu.

Jovan je priznao da je bio uživo na Instagramu kada je sa svojom tadašnjom devojkom imao intimne odnose. Nažalost, zaboravio je da isključi lajv, pa je cela situacija bila dostupna javnosti. Čak je i njegov otac, Zoran Pejić Peja, morao da ga upozori telefonom da prekine lajv, nakon što je dobio nekoliko poziva upozorenja od prijatelja.

Foto: M.M./ATAImages

Jovan Pejić i Zlata Petrović

 

Desilo mi se nešto još gore. Bio sam sa devojkom kod kuće. Ostali smo sami. Tek bio izašao Instagram lajv. Ona i ja samo hteli da eksperimentišemo, da vidimo kako to radi. Upalio sam lajv, ali nisam otišao "end lajv strim". Ostao mi je upaljen na lajvu sve vreme. I mi smo počeli da vodimo ljubav. Kad zove nju drugarica, a mene zove ćale Peja, i kaže: ''Legendice, ostao ti upaljen lajv.'. To mi je bila dugogodišnja devojka. Nije se, na sreću, ništa videlo previše, ali se sve čulo šta smo radili. Posle toga od sramote danima nisam izlazio iz kuće, mada, s ove vremenske distance, cela ta situacija mi je sada smešna - rekao je Jovan tada piše Informer. 


Jovan je otvoreno govorio o neprijatnoj situaciji, priznavši da su on i devojka želeli da eksperimentišu sa lajvom, ali da nisu predvideli da će zaboraviti da ga isključe. Iako se na sreću nije mnogo toga videlo, sve se čulo, što je izazvalo sramotu i povuklo ga u kuću danima.

Ovaj skandal izazvao je različite reakcije javnosti, a Jovanov otac Peja je bio zabrinut za sina. S druge strane, mnogi su se šalili na račun cele situacije, dok su se drugi pitali kako će ova nezgodna epizoda uticati na Jovanov dalji život i karijeru.

Foto: Republika

Jovan Pejić i Zlata Petrović

 


Ovo nije prvi put da se estradni svet nađe u centru pažnje zbog skandala. Dara Bubamara, poznata po svojim šokantnim izjavama, nedavno je raskrinkala pojedince iz estradnog miljea svojim iskrenim rečima, dok je jedna poznata glumica napravila drastičan zaokret u svom životu, napuštajući gradski haos u korist seoske idile.

Skandali poput ovog mogu imati dalekosežne posledice po živote javnih ličnosti, ali i poslužiti kao podsetnik da privatni trenuci treba da ostanu van domašaja javnosti. Jovanov slučaj nas podseća da je pažnja koju privlačimo na društvenim mrežama dvostruka sablja koja može da se okrene protiv nas.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading