KAKVA SCENA NA TEYA DORINOM ISPRAĆAJU: Luk Blek joj uručio SRPSKU ZASTAVU, usledilo i šok priznanje!

Autor: B.P.M. / M.I.

Zabava

24.04.2024

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luk Blek je dao Teya Dori savet, pa otkrio šta je naučio iz sopstvenih grešaka.

KAKVA SCENA NA TEYA DORINOM ISPRAĆAJU: Luk Blek joj uručio SRPSKU ZASTAVU, usledilo i šok priznanje!

Foto: Republika.rs

Danas je u prostorijama Radio-televizije Srbije održan svečani ispraćaj naše predstavnice Teya Dore, koja će sa pesmom "Ramonda" predstavljati Srbiju na prestižnom muzičkom takmičenju "Evrovizija". Ovom događaju prisustvovao je i prošlogodišnji predstavnik Srbije, Luk Blek, koji je izrazio svoju podršku mladoj pevačici.

Luk Blek je istakao da veruje da će Teya Dora ostvariti izuzetan uspeh na takmičenju i da je uveren da će "pokidati" na velikoj evropskoj sceni. Takođe je otkrio da je imao priliku da razgovara sa Teyom i da je siguran u njen uspeh jer se veoma dobro pripremila za ovaj izazov. Ohrabrio ju je da se ponaša kao prava zvezda i da u potpunosti veruje u svoj talenat.

Republika

Foto: Republika.rs

Luk Blek i Teya Dora

 

Luk Blek je takođe izneo svoje planove za budućnost i otkrio da bi se rado ponovo prijavio za učešće na "Evroviziji", ali ovoga puta sa potpuno novom pesmom. Izjavio je da je imao fantastično iskustvo prošle godine i da bi se rado vratio na ovo takmičenje, možda čak i za nekoliko godina. Takođe je naveo da bi sledeći put napravio pesmu specijalno za "Evroviziju", te da bi možda bila i "malo gluplja", aludirajući na karakteristične i neobične pesme koje su često prisutne na ovom takmičenju.

- Dosta sam naučio iz svojih grešaka, drago mi je da mogu da ih podelim sa nekim ko je sličan meni po senzibilitetu - priznao je Luk Blek, pa dodao:

- Ovo je scena koja menja život, pet godina pre PZE nisam nastupao, Srbija i svet su videli kako neko postaje hrabriji na sceni, to mi je dalo vetar u leđa, ne mogu biti zahvalniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading