"I ĐAVO JE LEP SA 20 GODINA" Tamara Đurić NAGAZILA pevačice: Seka izgleda kao OBEZBEĐENJE, Jana ko iz treće smene u PEKARI!

Autor:

Zabava

25.04.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Tamara Đurić komentarisala izgled pevačica, pa šokirala svojim brutalnim izjavama!

"I ĐAVO JE LEP SA 20 GODINA" Tamara Đurić NAGAZILA pevačice: Seka izgleda kao OBEZBEĐENJE, Jana ko iz treće smene u PEKARI!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Republika, ST/Vladimir Lukić, youtube.com/AmiG Show

Ekipa emisije "Paparaco lov" spremila je jedan specijal u kom je stručni žiri ocenjivao izgled estradnih dama. Na tapetu su se, između ostalih, našle Seka Aleksić, Jana Todorović, Rada Manojlović, Anđela Ignatović Breskvica, a priliku da daju svoj sud imali su Vesna Vukelić Vendi, Zorica Marković, ali najbrutalnije komentare svakako je iznela starleta Tamara Đurić.

Foto: ST/Dragan Kadić

Jana Todorović

Kao što smo i navikli, Tamara je bez dlake na jeziku oplela po pevačicama.

- Seku iz detinjstva pamtim kao cirkusku igračicu, a sad u ovim "oversajz" jaknama izgleda kao da je ona Veljkovo obezbeđenje. Jana Todorović je zvezda, ima iks-faktor, ali izgleda kao da je izašla iz treće smene u pekari. Ona sa ovim izgledom ne zaslužuje da je gledaš, osim što lepo peva, ona može sebi da priušti sve - rekla je Tamara.

Foto: Ognjen Bogdanović

Seka Aleksić

Starleta je posebno bila nadahnuta kad je u pitanju Breskvica, kojoj je ove godine izmakla pobeda na Izboru za pesmu Evrovizije.

Foto: tiktok.com/printscreen

Breskvica

Tamara je nije štedela iako se radi o mladoj pevačici

- I đavo je lep sa 20 godina, glupo bi bilo da nije. Ne sviđa mi se ta brnjica. Ne može s brnjicom da peva o Srbiji! Što se tiče stila, nema ga. Afrokike i brnjica, to mi se ne sviđa - rekla je Tamara.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Rada Manojlović

Iako je ostatak žirija imao i te kako reči hvale na račun fizičkog izgleda Rade Manojlović, Tamara nije delila njihovo mišljenje.

- Ona se ponaša i izgleda isto poslednjih deset godina, kao da se zamrzla. Dobra je riba, duge noge... Možda je mogla malo da se pozabavi estetikom, ali ima lepo lice - rekla je Tamara Đurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading