SLOBODA MIĆALOVIĆ POKAZALA DRUGOG ČOVEKA: Isti je kao njen muž Vojin Ćetković, glumica se JAVNO pohvalila (FOTO)

Autor:

Zabava

26.04.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Ćetković živi u svom rodnom gradu Kruševcu, gde je ostvario uspešnu karijeru u pozorištu kao organizator u Kruševačkom pozorištu.

SLOBODA MIĆALOVIĆ POKAZALA DRUGOG ČOVEKA: Isti je kao njen muž Vojin Ćetković, glumica se JAVNO pohvalila (FOTO)

Foto: ATA Images

Vojin Ćetković, jedan od najpoznatijih glumaca na domaćoj sceni, već tri decenije ostavlja neizbrisiv trag svojim izvanrednim glumačkim talentom. Međutim, malo je poznato da ovaj talentovani glumac ima rođenog brata, Bojana Ćetkovića, koji takođe ima svoje mesto u pozorištu, ali na drugačiji način od svog poznatog brata.

Bojan Ćetković živi u svom rodnom gradu Kruševcu, gde je ostvario uspešnu karijeru u pozorištu kao organizator u Kruševačkom pozorištu. Pored svoje profesionalne angažovanosti, Bojan takođe deli strast prema pecanju sa svojim poznatim bratom. Ova zajednička strast dodatno povezuje braću Ćetković i otkriva njihovu duboku povezanost.

Republika

Foto: instagram.com/vojincetkovic

Vojin Ćetković sa bratom Bojanom

Interesantno je da i Bojanova ćerka, Marta Ćetković, nasleđuje ljubav prema umetnosti od svojih poznatih članova porodice. Iako je završila Fakultet dramskih umetnosti, Marta se nije opredelila za karijeru glumice, već je pronašla svoj put u umetnosti na drugi način.

Inače, javnost je imala priliku da sazna više o porodičnoj povezanosti kada je supruga Vojina Ćetkovića, popularna glumica Sloboda Mićalović, podelila fotografiju sa Bojanom na svom Instagram profilu. Uz tu fotografiju, Sloboda je istakla Bojana kao svog "najboljeg devera", otkrivajući tako intimni deo porodičnog života ovog poznatog glumačkog para.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
krusevav

26.04.2024 13:06

Martin otac nije medju nama , vec desetak godina. Raspitajte se pre nego napisete.